Хлорелла відноситься до класу одноклітинних зелених водоростей, що ростуть природним чином у прісних водоймах, на поверхні грунту і стовбурах дерев по всьому світу.< ;p>Сама назва «хлорела» походить від грецького слова «хлорос», що в перекладі означає «зелено-жовтий». І це не дивно, розростаючись, хлорела розфарбовує водойми в яскравий зелений колір через великий вміст хлорофілу. Хлорелла містить такі макро- і мікроелементи як: кальцій, фос , органічне залізо, сірка, цинк, марганець, а клітини хлорели багаті йодом. .
Найцікавіше, що хлорела сама продукує велику кількість вітамінів, у тому числі В12, недолік якого найчастіше відчувають сироїди, вегани і вегетаріанці. При амінокислотному аналізі виявлено 40 амінокислот, у тому числі всі незамінні. h3>
Рекомендована порція хлорели щодня становить від 3 до 5 грам. Одна пігулка важить 0,25 грам. Зазвичай, вживаючи 5 грамів на добу, людина зможе відчути значні зміни у травленні, рівні енергії та загальному стані здоров'я. У перший місяць рекомендується приймати двічі на день. З початком прийому хлорели слід збільшити кількість води, що вживається в день. Хлореллу можна приймати в будь-яку пору дня, але особливо корисно вранці натщесерце.< хлорелу, стеарат кальцію (компонент таблетування). Без ГМО.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 326 ккал/1364 кДж
;Харчова цінність на 100 г продукту: білки – 56 г, жири – 6 г, вуглеводи – 11 г.3 таблетки по 3 рази на день до їди. Умови зберігання: Умови зберігання: зберігати при температурі від 0 С до + 25 С та відносній вологості повітря не більше 75%.
2 роки з дати виготовлення.
<. ТОВ «Біо Лайт» Україна, Запорізька обл., м. Запоріжжя, проспект Соборний 158, офіс 250. Тел: +38(093)393-3400