Люцерна - одна з найдавніших культур. Вважають, що її почали вирощувати водночас, як і пшеницю. В даний час поширена на 5 континентах, більш ніж у 80 країнах на площі понад 35 млн. га. Її широко вирощують у всіх районах субтропічної та на півдні помірної зони. Найбільші площі посівів зосереджені в Росії, США, Аргентині, Індії та в країнах Західної Європи. систему, завдяки якій отримує з ґрунту підвищену дозу поживних речовин. Екстракт Люцерни отримують з рослини люцерни посівної (ботанічну назву Medicago sativa L.) сімейства бобових (Leguminosae Juss). всі найкорисніші якості, але й збільшується засвоюваність препарату. Люцерна має імунотропну, ранозагоювальну, антиоксидантну, детоксикувальну дію, також вона відновлює печінку і має ряд інших корисних властивостей. < Основне призначення – це біорегуляція. Екстракт люцерни містить у собі всі основні макро та мікроелементи, амінокислоти, органічні кислоти, моноцукри, гумінові речовини, вітаміни. Також містить у собі велику кількість токоферолу - вітаміну Е та одним з активних компонентів є вітамін K, який бере участь у процесі згортання крові, перешкоджаючи кровоточивості та утворенню крововиливів. Тому люцерну можна використовувати в складі комплексної терапії різних форм геморагічного синдрому. < дії. Цей трав'яний поживний продукт використовується в комплексній терапії і для профілактики:
ul>
Харчова цінність у 100г продукту: білки – 17,7 г, жири –2, 2, 4 р.
Умови зберігання: Зберігати при температурі від 0°С до +25°С і відносній вологості повітря не більше 75%. p>
Виробник: ТОВ «Біо Лайт» Україна, Запорізька обл., м. Запоріжжя, проспект Соборний 158, офіс 25 093)393-3400/px