Жирні кислоти – це найважливіші структурні елементи організму, які мають бути отримані з їжею. На жаль, далеко не всі знають, для чого корисні жирні кислоти, і нормальна робота якихось органів без них абсолютно неможлива. Жирні кислоти виявилися особливо ефективними для зниження рівня атерогенних тригліцеридів у крові, а також поганого холестерину – ліпопротеїдів низької щільності. Внаслідок здійснених змін, які відбулися в раціоні харчування людей останніх поколінь, виникли порушення в регуляції багатьох біологічних процесів. Серед них особливо серйозні наслідки для організму мають: ul>
- порушення ліпідного (жирового) обміну в печінці та плазмі крові; Ці два процеси ведуть до розвитку основних серцево-судинних захворювань, включаючи атеросклероз, ішемічну хворобу серця, гостру і хронічну недостатність мозкового кровопостачання, гіпертонічну хворобу, а також призводять до величезної різноманітності процесів, у яких провідна роль належить запальним реакціям ( тромбофлебіт і т. д.). Багато сучасних медичних досліджень підтверджують, що причиною таких порушень є дефіцит у харчуванні ненасичених жирних кислот. Було помічено, що народи, які вживають велику кількість звичайної жирної їжі, поряд з жирами морських риб мають дуже низькі показники за спектром серцево-судинних захворювань. Застосування жиру морських риб призводить до нормалізації показників в'язкості крові, а також перешкоджає розвитку тромбозів.
- Надають загальнозміцнюючу, протизапальну, імунокоректируючу дію; серця;
- Відновлюють еластичність і тонус судин;
- Знижують ризик атеросклерозу, серцево-судинних захворювань (інфаркту;
- Перешкоджають розвитку аритмії;
- Поліпшують формулу ліпідів крові;
-
Склад:
- <<<< Форма випуску: 60 капсул масою вмісту 1000 мг.00:0
-
-
-